fredag 31 december 2010

kl. 11.06

Nu har jag för första gången beställt kläder via nätet. Blev lite över 100€ från H&M's hemsida, men typ hälften är samis. Får hoppas nudå att mina farhågor inte besannas o allt är fel storlek. Nåja, det återstår att se.

Jag ska jobba 14-18 idag, o sen blir det troligen hemmakväll med Sami + ev. samis kompis fast det är nyårsafton. Jag har aldrig riktigt tyckt om nyårsafton, åtminståne inte de senaste åren. Det är kallt o alla ska släpa sig till torget fast de knappt har kläder på sig för att titta på några fjuttiga raketer. Sen ska alla trycka in sig till melody fast man inte ryms, så ska man stå där o ha skitkul fast man är fastklämd mellan en massa mänskor, fötterna gör ont och man har nästan förfrusit händerna. WOHOO!

Idag har vi förrästen fått vårt riktiga internet! Ska kanske sätta ihop nåt inlägg om året som gått sen också om jag orkar. Kan inte riktigt säga att detta år varit sådär jättebra, båda familjens hundar har dött och jag var arbetslös halva sommaren.. jippii.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar