onsdag 22 december 2010

Fondväggar | kl. 22.54

Idag fick vi nyckeln till nya lägenheten, vi var dit o tittade lite ikväll och vi blev bara mer nöjda. :) Tog lite bilder på tapeterna men vi hade bara ficklampor att lysa med så det blev lite mörkt och färgerna är inte riktigt de rätta..


Fondväggen i köket, resten av väggarna är vita + svart kakel mellan skåpen.


Fondväggen i vardagsrummet, resten av väggarna är svarta. Färgerna stämmer inte riktigt.


Fondväggen i hallen, resten är väl vita skulle jag tro.


Fondväggen i sovrummet, resten är vita tror jag, möjligen beige? Tapeten ser inte sådär grön ut i verkligenheten.

Hamnade att vara på jobbet till typ kvart före 9 ikväll, det var så mycket folk. Imorgon är det säkert ännu värre, men jag behöver som tur inte vara på kvällen då. Nu ska jag slänga mig i sängen, är så trött att jag snart somnar sittandes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar