onsdag 3 november 2010

Weirdo | kl. 13.12

Snart ska jag på kaffe med Emmi, efter det ska jag gå o köpa en skjorta från Code som jag suktat efter i två månader, om de ens har den kvar. Jag är väldigt snål när det kommer till att köpa kläder, jag köper i medeltal kanske 2 plagg/halvår, seriöst. Jag är inte en rikigt normal 19 åring tror jag. Sen ska jag se om jag skulle hitta nån bra hårfön också, min gick ju sönder i mars och jag har inte kommit mig för att köpa en ny än.. ;p Skulle egentligen vilja hitta en ny vindtät dräkt också men jag tror att det får vänta tills nästa vecka, har inte lust att gå o prova sånt idag.. Har ju bara haft den jag har nu sedan 8:an.. (usch vad pinsamt att erkänna det.. kan ju försvara mig med att de första 2 åren låg den mest i skåpet, och under tiden i Vasa blev den inte använd speciellt mycket heller. Och nuförtiden har jag den bara till o från gymmet) Herregud vad konstig jag är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar