tisdag 23 november 2010

Träning | kl. 21.15

Kom nyss hem från gymmet, väntar på att Anna ska komma hit med scartsladden som jag glömde vid hennes o sen ska jag hoppa i duschen o efter det äta min underbara räksmörgås o titta på Svenska Hollywoodfruar. Imorgon kommer mamma hit o då ska jag fixa frisyren hennes lite igen, sen 4 tiden ska jag på gymmet med kusin Sara. Så nog ska man väl få tifen att gå på nåt sätt. Ska leta efter en Ipod eller nåt på nätet också som man kanske kunde beställa hem. Vill ha nåt som man kan sätta fast på armen eller runt halsen då jag är på gymmet. Börjar bli trött på att vara tvungen att hålla i eller sätta ner telefonen på golvet hela tiden. Ska försöka sätta till ett gympass i veckan också, så det blir minst 4. Håller jag igång såhär (minus lite skräpmat) fram till nästa sommar har jag nog (föhoppningsvis) beachbody 2011! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar