onsdag 10 november 2010

Tidig morgon | kl. 7.16

Sitter med stickasockor, en filt och två ljus tända på bordet för jag kan inte sova. Sami kom från jobbet lite över 5 och nu har han spytt stup i kvarten hela morgonen. "Stackars Samppa" sa han åt mig då han kom tillbaka i sängen. :D Uschdå. Jag skulle ju inte vilja bli sjuk nu för då missar jag en massa jobb, och nästa vecka ska en från jobbet till england så då är vi ändå en mindre. Idag ska jag försöka uträttat lite då jag plötsligt har bilen till mitt förfogande. Jag ska till Sunds, kanske Erkin Halli o sen Loppis. Ikväll blir det photoshoot med Anna om allt går vägen, hon har nämligen fått en såndär bra kamera som jag knappt vet hur man håller i, så då ska vi testa den o ta lite nya (förhoppningsvis) snygga bilder.

Nu ska jag börja se första säsongen av Glee!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar