tisdag 23 november 2010

Krångel | kl. 9.42

Jaa, härligt att stiga upp i morse o märka att det inte fanns vatten att tvätta häderna med efter vessan. Som tur hade vi lite vatten i en flaska i kylskåpet som fick agera vattenkran. :D Jag hade inte alls märkt av lappen i trapphuset då jag kom från jobbet igår, men jag kom ju in vila bakdörren o lappen var på anslagstavlan vid framdörren så det är inte så kontigt. Men nu får jag ju då inte duschat, borstat tänderna eller nånting. Men vattnet borde komma tillbaka kl 12, jag börjar ju egentligen halv 12 men ringde jobbet o frågade om jag kan komma typ halv1 - 1 istället o de gick bra, vi har ändå 2 praon på cafét nu så det finns ändå inte så mycket att göra då de springer runt o plockar disk.

Imorgon är jag ledig, hoppas att jag får min nya telefon då. Det blev nåt krångel med abonemanget då vi hade velat ha samma nummer som före, men det är ju skrivet på min mammas namn o samma med Samis osv.. Så vi gick till Gsm-store o sa att vi skiter i att ta det gamla numret så får han fixa ett nytt åt oss. Så då fick vi det nya simkortet i handen medsamma, nu är det bara telefonen som fattas. Jag använder ännu den gamla nummern tills telefonen kommer.

Men sen har jag ny telefonnummer så fråga efter den om ni vill ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar