torsdag 25 november 2010

03 - Mina föräldrar | kl. 23.07

Mina föräldrar är de bästa. De har alltid ställt upp så länge jag kan minnas. Och de har haft regler som jag ibland hatat men i efterhand förstått att var för mitt bästa. ;) Nu har de börjat resa mycket på senaste tiden och det tycker jag är bra, nu har de "levt endast" för oss "barn" i 21 år så nu är det nog dags att de börjar leva lite för sig själva också. :)

Min mamma är bättre än din mamma!

Min mamma är en riktig blomster fantast, vilket syns mer än väl på vårt trädgård hemma i larsmo. Ni kan läsa mer om det på hennes blogg om just det ämnet. Hon älskar barn, det märker man både på hennes jobb och för att hon aldrig skrattar åt youtube videor där nåt barn gör nåt som alla andra tycker är kul, hon tänker bara på hur det påverkar barnet att bli skrattat åt och upplagt på nätet (eller nåt sånt). ;) Hon vill alltid allas bästa, och dessutom är hon ung o snygg också! Hon är en riktig supermamma!   

Min pappa är bättre än din pappa!


 Det som jag tror är pappas största fritidsintresse är jakt. Dessutom är han en verklig anti-facebook person. ;) Han har alltid ställt upp med allt jag behövde till skolan, behövde jag nya saxar eller klippmaskiner visste jag att jag alltid kunde ringa honom. Man kan nästan säga att han är arbetsnarkoman, den största delen av veckan är han på jobbet, men också då kan man ringa honom om det är nåt man behöver. Han är en sån som inte nöjer sig med att få höra saker bara från mamma, om det är nåt speciellt ringer han alltid en extra gång själv också så får man berätta hela storyn igen. :D 
 


Båda bilderna är från Kreta förra året. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar