onsdag 24 november 2010

02 - Min första kärlek | kl. 17.02

Många förälskelser hade jag innan jag träffade Sami, men jag tror att den första som jag blev riktigt kär i var nog han. Kanske inte så konstigt att jag inte hunnit bli kär innan då jag bara var 14 då vi träffades. De första veckorna vi var tillsammans var jag lite avvaktande, jag trodde nästan att det var för bra för att vara sant så jag spelade lite svårfångad för att inte bli så sårad om han gjorde slut. Tydligen funkade min strategi för han hänger efter mig än. ;) Sami och jag passar på nåt vis bra ihop, även om vi inte har många gemensamma intressen.. Eller egentligen gör vi ju mycket samma saker, men på olika ställen och med olika människor. Sami tränar vid Jeppis Gym, jag vid Fitness, Sami är på kaffe med sina kompisar, jag med mina. Sami tittar på sina serier och jag på mina "flick"serier. Ett av våra genemnsamma intressen är kanske inredning och prylar till hemmet, vi har ganska mycket lika smak men jag tycker att sami kan gå till överdrift ibland och han tycker att jag kan vara lite för feg. ;) Om båda två är lediga nån vardag åker vi nästan alltid till Sotka eller Jysk eller nåt sånt ställe o tittar på möbler, gardiner o allt sånt. :) Förutom det gör vi inte så mycket förutom jobbar, men på nåt sätt funkar det iallfall. :) Vi kan ibland ha lite småtjafs på skoj, men vi bråkar egentligen aldrig på riktigt. Sami får mig att skratta och speciellt de stunderna vet jag varför jag älskar honom så mycket.


Jag tycker inte att det går så bra för mig att skriva dehär punkterna, det bara snurrar en massa i huvudet så jag vet inte vad jag ska skriva o inte. Nåja, if you don't like it, don't read it. :)

---

Fick annars ett väldigt oväntat jobberbjudande idag! Hade sökt jobb dit i våras men trodde att de glömt bort mig då jag inte hörde tillbaka från dem. Var nyss o pratade med eventuellt nya chefen o om allt går bra på fredag då jag ska dit o prova på så har jag nytt jobb! Wohoo! :) Spännande spännande..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar