tisdag 23 november 2010

01 - Om mig | kl. 10.42

Elisabeth heter jag som de flesta säkert vet. Mellannamn Ulrika, efternamn Sundqvist. Jag är född 020991. Nu är jag inte säker på var vi bodde då jag var riktigt liten, om vi redan bodde på Fagernäsvägen redan då eller om vi ännu bodde i Risöhäll eller var det var..Det får ni fråga mamma om. Men den första tiden jag minns bodde vi iaf på Fagernäsvägen. Jag har två syskon, Christian och Nathalie, jag är glad att vi inte är fler men inte skulle jag vilja lämna bort nån av dem heller. :)


Min första barndomskompis som jag minns var Jennie, men då jag var ca 5 år flyttade vi till ett eget nybyggt hus i  Eugmo o då miste vi kontakten, vilket är ganska förståerligt eftersom att vi var så små. :D Jag är ganska gnällig av mig, och det vet jag om, men det kommer ut en massa gnäll och tjat ändå. :D Lång är jag också, hela 182cm, huvudet längre än de flesta, ibland hatar jag det och ibland gillar jag det. Jag är ingen modefantast, egentligen tycker jag inte alls om att gå i affärer o titta på kläder, dessutom är jag jättesnål när det kommer till att köpa kläder. Fast jag bodde i vasa i 3 år köpte jag nog högst 5-10 plagg därifrån. Jag älskar djur, vi har alltid haft djur i familjen och jag längtar efter att få skaffa egna husdjur, men eftersom att Sami är allergisk så får vi se var det blir för sort.

 Heidi, Skipper och Golda som alla tre är bortgågna, men vi har också haft kaniner och stövare, och så har vi ju Ninni ännu vid liv. :)

Sami träffade jag då jag var 14 år, och vi har hängt ihop sedan dess. Skulle det nångång ta slut skulle jag inte ångra en minut med honom, han har lärt mig så otroligt mycket. Efter grundskolan for jag direkt till YA! (SYI på den tiden) frisörlinjen. Klassen kom inte så värst bra överens men jag var nog inte med i några av de större bråken. Jag var nästan redo att hoppa av skolan redan på 1:an, för jag kände redan då att jag knappast kommer att börja jobba med frisöryrket, och så är det ju hittills också, men jag är ändå glad att jag gick färdigt utbildningen.

 Några modeller som jag gjort i skolan.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra med resten av mitt liv, kanske lämnar jag hit i lilla Jakobstad med omnejd eller så åker jag längre bort. Det får vi se hur det blir. Dethär blev ju absolut inget bra inlägg, bara en massa flum hit o dit, men nu har jag suttit en timme med detta inlägg och jag orkar inte sitta o fundera på vad som borde vara med mer. :p Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar