onsdag 6 oktober 2010

Movies | kl. 13.37

Usch vad jag är slö idag. Har väldigt dåligt samvete över att jag legat på soffan hela dagen. Sket i gymmet idag också, men tränade armarna lite här hemma istället. Hade ju velat till Kokkola men alla jobbar ju eller är i skolan förutom jag. Men det blir väl på fredag istället då både Sami o jag är lediga. :)

Lite mindre än en timme tills filmen "How to train your dragon" är nere så sen blir det väl att titta på den.

Här är några andra filmer jag sett under den senaste månaden, har blivit ganska mycket barn/familjefilmer den senaste tiden, men man måste väl passa på så länge man ännu är tonåring ;)


En ny film om Ariel, den lilla sjöjungfrun. Har väl nog växt ur den åldern för en tid sen men det var kul att se den, och ganska bra var den ju faktiskt. ;)


The Incredibles var faktiskt bättre än jag trodde, hade verkligen inte höga förväntningar om den. :P Filmen handlar om en familj, mamman o pappan har förr varit superhjältar men lever nu ett vanligt liv med superkrafter.. försöker iallfall.


Jättebra film enligt mig! Ashton Kutcher som boytoy. :P


Var inte alls så hemsk som den ser ut att vara. Ett gäng kampar uppe på en mayapyramid, sen märker de att urinvånarna runt omkring inte kommer att låta dem lämna den.


Denhär filmen var också ganska bra faktiskt, skulle vara kul att bo på en tropisk ö en stund. :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar