söndag 31 oktober 2010

Kvällen | kl. 0.38

Det blev en riktig fimkväll denna lördag. Hade varit efter en subway smörgås och så har jag chips, dipp o appelsinjuice. Det blev dock inte särskilt mycket chipsätande som vanligt. Jag köper alltid den största påsen då jag är i butiken men sen när jag kommer hem har chips suget försvunnit. Har sett på Erin Brockovich och Forrest Gump. Båda är väldigt bra filmer, om än lite gamla.

Om ca en timme ringer troligen mamma o säger att de vill hem från dansgalan. Frågan är nudå; ska man lägga sig o sova en stund tills dess eller ska man försöka hålla ögonen öppna? Får nog har hård musik på på hemvägen så jag inte somnar. Har ca 4 hockeyklubbor i baksätet också som jag borde få bort för att få alla passagerare med (kickis flickväns föräldrar är också med), så jag vet inte om jag ska slarva in dem i källarförrådet eller vart jag ska göra av med dem sålänge. Vet inte ens om jag har nån nyckel till källarförrådet, så då är det ju lite värre också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar