tisdag 12 oktober 2010

kl. 21.13

Ikväll hann jag bara komma hem o byta kläder innan jag åkte till gymmet. Det trodde jag nog inte om mig själv, att jag skulle orka till gymmet efter att ha jobbat hela kvällen. Jag trodde att jag var för lat för sånt. Man upphör aldrig att förvånas.

Jag tycker inte om äckliga gubbar. Alla som är över 30 är gubbar, de behöver inte titta på unga damer som jag själv tycker jag. Det finns gott om äckliga gubbar på simhallen och ibland också på gymmet. Vid cafét finns det också äckliga gubbar, speciellt en. Och kom inte med "om du skulle bli utsatt för en våldtäkt och han var i närheten skulle han nog hjälpa dig". Nehhe! Skulle jag bli utsatt för en våldtäkt och äckliga gubben vore i närheten är det nog med störta sannolikhet han som våldtar mig. Nu tycker jag ju inte att jag är så snygg så det är därför de äckliga gubbarna tittar på mig. Jag tror nog att de äckliga gubbarna tittar på de flesta unga damer. Titta på tanter i er egen ålder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar