måndag 25 oktober 2010

kl. 13.46

Jag fick frukostbesök av mamma i morse, trevligt trevligt. :) Sen skjutsade hon mig till gymmet och idag tog jag i med karatag o var där typ 1½ timme (inbillar jag mig iallfall, jag vet inte vilken tid jag kom dit). Nu har jag satt i andra tvättmaskinen med kläder för idag och nu ska jag sätta på nån film och sticka klart min halsduk. Började med den i lördags och hann mellan 13-00.30 sticka upp två nystan. Igår hade jag paus då jag var i larsmo nästan hela dagen men nu ska jag fortsätta så den inte bara lämnar att ligga.


Nu har vi äntligen också byggt klart vårt pussel. Även om den sista biten var på språng igår, men vi hittade den till slut. Och ramen är inte sådär sned i övre kanten som den ser ut att vara, jag är bara proffs på att ta superbra-iga bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar