fredag 3 september 2010

shopping | kl. 12.05

Jag hade tid till hvc kl 9 imorse, kvart före stod jag ännu hemma, så jag fick skynda mig dit o glömde förståss receptet som skulle förnyas hemma! Men hälsovårdaren var snäll så jag fick ett helt nytt recept istället. :) Efter det gick jag runt i Halpa halli för att försöka få klockan att bli 10 så banken skulle öppna. Jag gick till banken o hämtade mitt nya bankkort o sen till code o försöka hitta partyoutfit tills imorgon. De hade ju absolut ingenting!! Hittade däremot en skjorta som passade otroligt bra och var supervardagsfin, men den kostade 30€ så jag tyckte inte riktigt att den var värt det ändå. Får se om jag går efter den nån annan dag. Sen till seppälä, har typ inte hittat nåt som passar där sen jag var 15, allt är för litet eller för löjligt nuförtiden. Men hör o häpna! Därfrån kom jag med både en lång t-pajta (4,95!!) som får funka som "klänning" imorgon och ett svart och siver halsband. :)


Jag var in via Shoe Shop en sväng också och köpte en ny plånbok. Jag skulle gärna forstätta att använda min gamla för jag tycker den är så fin men det går inte då pengarna bara faller ur den för att ena sidan är sönder, körkortet går inte att sätta i plastfickan och det går inte att knäppa fast den. Men köpte en ny med lite samma stil iallfall (den gamla hade "burberry" mönster)


+ stay matte puder som jag har varit utan allt för länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar