tisdag 7 september 2010

kl. 21.46

Ryska kursen som skulle börja imorgon blir det inget av nu iallfall, för få anmälda. Jag som hade sett så fram emot att få lära mig ett helt nytt språk! Dessutom finns det inga andra arbis kurser jag är intresserad av heller, eller så är de på för konstiga tider. Typiskt. Då man en gång vill lära mig nåt så får man inte. -_-

Var till mäkken driven me Anna efter jobbet ikväll. O igår var jag via asian garden. Huhhu, onyttiga damen i egen hög person. Snart är jag nog ett fetto superstar också. Imorgon blir det gymmet och då ska det fan i mig svettas!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid sami och läsa en stund. Har inte kommit ur min läsperiod ännu heller, 4 boken i rad hållet jag på med för tillfället. 'mitt liv som förrädare' heter denhär, handlar om en tjej i iran som hamnat i fängelse för att hon inte håller med om de politiska åsikter regeringen har, ganska intressant faktiskt.


Hittade den på loppis för nån vecka sen för 2€ eller nåt. :)

1 kommentar:

  1. Du ska läsa "Min dagbok från Guantànamo - Fångarnas egna berättelser" naangang. Ho e jättebra. Man tycker int alls om USA efteråt. Fatar int ens hu di ha kuna tillåt at hode boken finns ti läsa.

    SvaraRadera