torsdag 30 september 2010

kl. 21.28

Trodde nästan jag skulle avlida i jobbet idag. Det var så mycket folk hela dagen att jag inte hann städa alls före stängning. Och det går inte att städa hela stället på 30min. Som tur kom Sami plötsligt o muntrade upp mig då jag bara hade golv skurningen kvar.

För övrigt ska man inte uppträda stressande åt vår nya tvättmaskin (from hell), då kan man bli mordhotad i form av sår på handleden. Som om den bara vill visa att "stressar du mig en gång till.. DÅ DU". Så nu har väl hälften av alla kunder i jobbet funderat på vilket liv jag har om jag hatar mig själv så mycket att jag börjat skära mig lite  i handleden. But i'ts the tvättmaskins fault.

Dessutom dampade båda datorerna i morse + att jag brände mig på handen då jag skulle plocka ut nåt ur ugnen. Snart börjar jag tro att det inte bara är köket som har nåt emot mig, jag är inte menad att bo i hus överhuvudtaget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar