onsdag 8 september 2010

kl. 11.45

Aah än en gång ny header. Tror denna får hållas kvar nu en stund. Vet ju inte hur det ser ut i andras webbläsare men för mig ryms allt på skärmen (tv:n) iallafall. :) Idag ska jag till gymmet eller simhallen bara jag orkar lyfta röven ur soffan. Skulle vilja till antikvariatet o leta böcker också, men vi får se hur det blir med den saken. Imorgon jobbar jag 11.30-19.30 och på lördag 9-16.30, så jag har ju ännu fredag ledigt denna vecka. Jag har börjat få koll på hur man riktigt ska städa cafét för att få allt gjort på minsta möjliga tid också, så nu tar det faktiskt inte mer än en halvtimme efter stängning. :)

Hmm, undrar om jag ska ta och plåga mig själv riktigt och anmäla mig till bodycombat ikväll igen..? Om jag är anmäld till nåt så måste jag ju släpa mig till gymmet, och då man är på ett pass så måste man ju röra på sig, det går ju inte att ge upp då fast man är 97% död när alla andra ännu står o hoppar o slänger me armarna, så mycket stolthet har jag nog. Eller så går jag o simmar, då får man ju duschat på samma gång.. Och det är ju bara att gå över vägen så är jag där. Men det går ju så himla långsamt och man har inget att titta eller tänka på förutom hur mycket baciller det finns i vattnet, och då jag har tänkt på det en stund har jag en tendens att inte vilja simma mer utan helst bara gå o spy. Hmm.. tror nog det blir gymmet iallfall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar