torsdag 2 september 2010

kl. 10.31

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MIG SJÄLV! :)
Jag skulle inte ha nån lust att jobba idag, men 8 timmar måste jag väl stå ut med. Det är ganska kul att vara på jobbet om det finns nåt att göra, men om det inte kommer några kunder så sitter man bara o stirrar framför sig.

Mitt bankkort har tydligen blivit för gammalt nu också, det märkte jag igår då jag var på café med emmi. Så imorgon blir det att gå till banken o försöka få ett nytt. Man tycker ju att banken kunde meddela lite i förväg så man hinner gå efter ett nytt och så man inte står där vid kassan och känner sig dum då man inte har några kontanter. nåja, whatever.

Igårkväll var jag för första gången på bodycombat på gymmet, helt ok var det, inte så svår koreografi så man hängde nog lätt med redan första gången. Men vet nog ändå inte om det är min grej, får se, kanske jag provar en gång till o ser om jag gillar det mer då. Men måste kolla shemat om det har det nån annan dag än onsdakvällar, för from nästa vecka har jag ju ryska kurs på onsdakvällar. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar