torsdag 23 september 2010

kl. 10.29

Hade tydligen hjärnsläpp igårkväll då jag glömde att sätta på alarmet på telefonen. Jag brukar alltid stiga upp kl 9 varesig jag är ledig eller inte, så nu känns allt bakvänt då jag vaknade först 10. Ska i jobb om en timme, hoppas att det inte är lika mycket folk som igår, jag hann inte sitta o ta igen mig alls under kvällen då jag var ensam där. Dessutom satt två tjejer + bebis där till kvart över fast vi stänger prick. Jag kommer aldrig att sitta längre än öppethållninstider på nåt ställe mer, för jag vet hur irriterade det är då man inte slipper o städa o gå hem så fort som möjligt.

Jag hade tydligen tittat fel på arbetslistan också, för imorgon är jag tydligen ledig. Och sami har morgonskift, så då han slutat ska vi troligtvis gå till mäklarbyråer o fråga om de har några hus vi kan få titta på. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar