söndag 5 september 2010

19 års firande | kl. 13.51

Gårkvällen blev bra, och tur att jag hade gjort 2 smörgåstårtor fö då den ena var slut hade inte ens hälften ätit än! Är lite besviken bara då jag glömde ta foto av dem, för jag tyckte de blev riktigt fina (och goda!!) med tanke på att det var första gången jag har försökt mig på att göra smörgåstårta. :) Annars var kvällen bra, ända tills jag blev lite för full (note to myself; drick inte 0,5l brännvin på 4 timmar..), så jag hann bara innanför dörren till netti då jag kom på att det nog var bästa att gå hem o sova iallfall. Så jag låg i sängen före kl 12, ganska bra gjort!
Och så var det ju nån jävel (skulle inte förvåna mig om det var jag själv) som har raderat alla bilder på kameran förutom 4! Men här kommer de iallfall
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar