söndag 8 augusti 2010

Hårdilemma | kl. 22.33

Jag har suttit och tittat på gamla bilder från då jag ännu hade långt hår. JAG VILL HA DET TILLBAKA! Då jag var typ 15år var det som bäst och längst, ungefär som syrran har nu men mörkbrunt. Då jag gick på 2:an på frissa såg det ju lite förjävligt ut, men då var jag ju trött på det. Det skulle jag inte vara om jag skulle ha tillbaka det på huvet nu, dessutom vet man ju hur man använder lock eller plattång nuförtiden också.


Jag känner ju nästan inte igen mig själv på denhär bilder heller. Första året i Vasa, hade nyss klippt pannlugg.

Visst kan håret se bra ut som det är nu också, men förr var man bara tvungen att ta en eller två bilder före man fick nån bra, nu får man ta 19212834 och bara en av dem blir någotsånär okej. Jag ser både fetare och allmänt äckligare ut med kort hår.

Så nu är frågan; ska jag låta håret växa ut eller stå ut med den frisyr jag har ännu en stund (isf borde jag klippas snart igen). Är det värt att se ut som jagvetintevad i några år tills det har blivit lika långt överallt (det kommer ju att se förjävligt ut vid öronen det första året)?

1 kommentar:

  1. sluut nu beth int sir du na fetare å äckligare ut! inbillninga din :D du ska no ha kort åtm en tid till för du passar så bra i he, he äntå tillräckligt mang som har lang hår nu ^^

    SvaraRadera