onsdag 21 juli 2010

Tattoo | kl. 10.12

Äh, jag orkar inte börja med nån ny header iallafall så det får vänta. Idag ska jag städa o sen ska jag ringa o fråga anna om hon ska o göra tatuering idag eller inte, om hon ska så åker jag med. Jag ska fråga tatueringsgubben om han tycker min tatuering borde fyllas i, o om han isåfall också kan räta upp stjärnan högst upp lite.

 Som ni kanske ser är taggen på stjärnan högst upp lite kortade än de andra, och så är det tjockade konturer på den stjärnan också. Det i mitten tycker jag är bäst (den representerar ju mig så det är väl klart)! :D För de som inte visste det så representerar tatueringen att vi är 3 syskon, så jag alltid har dem med mig.


Jag skulle så ha lust att göra en till tatuering, men jag vet inte vad den skulle föreställa. Jag vill inte bara tatuera nåt bara för att göra det, utan jag vill att det ska finnas nån mening med den. Den tatueringen jag har nu bestämde jag mig för bara typ 1vecka på förhand innan jag var o gjorde den, men jag har absolut inte ångrat mig ännu iaf. :)

Ikväll sen blir det klippning, men för omväxling är det jag som ska klippas! :) Äntligen! Mitt hår är jättelång i nacken (överallt egentligen) för tillfället så det är nästan pinsamt att gå ut. Då jag själv ännu hade långt hår tyckte jag pojkar bara var löjliga då håret inte fick gå över öronen, men nu vet jag vad de pratar om, det är otroligt irriterande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar