tisdag 20 juli 2010

Jeppisdagar! | kl. 0.20

Har jobbat 3-8 ikväll. Egentligen skulle jag börja först 4 men Ida ringde från jobbet o fråga om jag kunde komma tidigare då det var så mycket folk. Efter jobbet gick jag snabbt hem o duscha o sen for jag till skolparken där Emmi, Heidi, Josso och Etta? var, och så kom Anna också som tydligen hade sprungit efter mig från netti. :D Då blev det en promenad i stan och till sist chill på netti terassen. Kul med Jeppisdagar då det är så mycket folk ute på vardagar! (mindre kul i jobbet då det är stressigt nästan hela tiden)

Jag ska jobba ännu imorgon, men sen är jag ledig både onsdag och torsdag. Men det är jag nog värd då jag hamnar att jobba BÅDE fredag och lördag kväll. Men jobbar åtminståne bara till ca 8-9 tiden (beroende på café kunderna), så nog hinner man ju ut efter det ännu, folket kommer ju till stan först vid 11 kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar