fredag 23 juli 2010

4 år | kl. 13.34

Snart ska jag hoppa i duschen och sen börja ställa mig för några timmar jobb. Sami och jag har 4 års dag idag, men vi har aldrig tagit så hårt på årsdagar. Det blir mest bara en statusuppdatering om det på facebook så är det klart. :D Igår satt vi faktiskt och såg på film med två tända ljus på vardagsrumsbordet, men that's it, och det räcker för mig. :) Jag kommer ju ändå knappt att se sami idag heller, han jobbar till kl 4 och jag börjar 4, och ikväll är det ju en massa folk i stan, så då har han väl antingen redan gått ut (beroende på hur sent jag jobbar), eller så hinner jag faktiskt se honom före jag går i duschen och så går vi till stan tillsammans sen.

Imorgon blir det jobb från 4 igen, och efter det blir det fest! Detta år ska inte bli så totalt misslyckat som förra året (förlåt än en gång för det), det tänker jag inte tillåta. Nu -> duschen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar